GASTRONOMIA W NASZYM OBIEKCIE

Posiadamy 2 sale jadalniane, wielofunkcyjne, znajdujące się w dolnej części budynku, wnętrze urządzone klimatycznie w regionalnym stylu z kominkiem i TV.
Posiłki serwowane są na miejscu, zimą przy palącym się kominku, natomiast latem istnieje możliwość podania śniadania w ogrodzie. Serwujemy dania oparte o staropolską, tradycyjną kuchnię polską w połączeniu z góralską czy węgierską. Produkty do ich przygotowania, jak mięso, mleko, sery czy jajka pochodzą od lokalnych gazdów, warzyw dostarczają nam sadownicy z Łącka.
Śniadania są bardzo urozmaicone. U nas można skosztować przepysznych góralskich serów czy wędlin, oraz tradycyjnych wyrobów węgierskich, takich jak salami, palenka, czy też wina prosto z węgierskiej winnicy.
Serwowane obiadokolacje w naszym obiekcie to również połączenie kuchni trzech kultur polskiej, góralskiej i węgierskiej, a nasze desery – ciasta, ciasteczka, pieczone jabłka i wiele innych – są przygotowywane każdego dnia z naturalnych produktów bez żadnych konserwantów.
Scroll to Top
MENU